VACATURES

Ga jij uitdagingen niet uit de weg, dan ben je bij AA Installatie Groep aan het goede adres. Want de diversiteit van ons vak zorgt ervoor dat we, met een enthousiast team, mogen werken aan bijzondere en uitdagende projecten.

Vanwege onze groei zijn wij op zoek naar gemotiveerde collega’s om ons team per direct te versterken.

Assistent monteur (m/v)

Fulltime

Als assistent monteur voer je onder begeleiding montage- en installatiewerkzaamheden uit aan zowel W- als E-installaties bij onze opdrachtgevers op locatie.

Profiel

Voor deze functie verwachten wij enthousiaste medewerkers die zich inzetten voor hun werk. Inzet en inzicht tellen bij ons zeker zo zwaar als diploma’s.

Tekenaar / werkvoorbereider (m/v)

Fulltime

In deze functie teken je gebouw gebonden installaties in de breedste zin van het woord. Verder verricht je alle voorkomende werkzaamheden ter ondersteuning van de projectleiding.

Wij maken o.a. gebruik van de programma’s Autocad en Stabicad.

Profiel

Je hebt een brede interesse in en kennis van de techniek. Je bent precies en accuraat en wilt je volledig inzetten om met het team mooie prestaties neer te zetten. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Je hebt minimaal een MBO denk- en werkniveau. Bij voorkeur de opleiding werktuigbouwkundige installaties. Ervaring met Autocad is een pré.

Bovendien ben je zelfstandig, flexibel, gemotiveerd, positief ingesteld, stressbestendig en klantvriendelijk.

Servicetechnicus (m/v)

Fulltime

Je bent verantwoordelijk voor het in standhouden en optimaliseren van technische installaties.

Je verricht planmatig en preventief onderhoud, voert kleine modificaties uit en verzorgt de storingsafhandeling(en). Op locatie ben jij het eerste aanspreekpunt van de klant en een betrouwbare gesprekspartner. Je bent hét visitekaartje van de AA Installatie Groep.

Met je brede kennis van technische installaties, schakel- en regeltechniek en passie voor onderhoud weet je de gebouw gebonden installaties in topconditie te houden. Je zorgt voor het up-to-date houden van de service onderhoudsdossiers en de servicegerichte werkvoorbereiding.

Profiel

Je hebt een brede interesse in en kennis van de techniek, met daarbij aantoonbare ervaring met middelgrote tot grote klimaatinstallaties.

Je bent leergierig, creatief, analytisch en positief ingesteld. Tevens zie je er netjes en verzorgd uit.

Het is belangrijk in deze functie om goed te kunnen luisteren naar de klant en mee te denken in oplossingen.

Je bent flexibel en een 9 tot 5 mentaliteit past niet bij jou.

Wat kun je van ons verwachten?

Een afwisselende en zelfstandige functie binnen een dynamische en gezonde organisatie. Je komt terecht in een organisatie met een informele werksfeer en korte lijnen. Daarnaast kun je bij de AA Installatie Groep rekenen op een enthousiast team van collega’s.

We werken met veel plezier en inzet aan diverse grote en kleine projecten. Salaris en beloningen zijn marktconform afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring. Op deze functie is de CAO klein metaal van toepassing.

Herken je jezelf in één van deze profielen en durf je de uitdaging aan, dan zien wij jouw sollicitatie met cv graag tegemoet.

Stuur een brief of email naar:
AA Installatie Groep, t.a.v. Hans Korsten, Veerweg 1A, 3281 LX Numansdorp
Email: hk@aatech.nl

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.